Connect with us

ΑΛΜΥΡΟΣ

Νάνης: “Εάν η ομάδα μας έχει επιτυχίες και παίξει και καλό μπάσκετ, θα “αγκαλιαστεί” ακόμη περισσότερο”

Στο Ράδιο Ακρόαμα 99.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό Ακρόαμα” φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού κ.Παναγιώτης Νάνης, ο ελπιδοφόρος προπονητής μίλησε για την μπασκετική ομάδα του Αλμυρού, την πρόκριση στο Final 4, όπως επίσης και πως συνδυάζει την προπονητική με την επιχείρηση εστίασης που διατηρεί.

Για την πρόκριση στο Final 4 

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως και το πρώτο. Ο Αμπελώνας είναι μία καλή ομάδα η οποία έχει επενδύσει αρκετά και έχει υψηλούς στόχους. Εμείς τεστάραμε τις δυνάμεις μας και δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου που είχαμε εντοπίσει από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Όλα πήγαν καλά και είμαι χαρούμενος για αυτό. Τα πάντα στο μπάσκετ είναι θέμα δουλειάς, εμείς έχουμε κάνει ένα “πάντρεμα” με νεαρούς αθλητές και με μερικά παιδιά με περισσότερη εμπειρία, προσπαθούμε να ταιριάξουμε αυτά τα στοιχεία . Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο παρότι ο αγώνας διεξήχθη καθημερινή. To Final 4 θα γίνει στον Παλαμά στις 28 και 29 Δεκεμβρίου.

Για τον στόχο του Αλμυρού

Πέρυσι η ομάδα έφθασε ως τα playoffs που έπαιξε με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Φέτος ο στόχος μας είναι η ομάδα να φθάσει ένα σκαλί πιο πάνω, στους τελικούς χωρίς βέβαια αυτό να είναι αυτοσκοπός. Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει πίστη και αυτοπεποίθηση, πηγαίνουμε βήμα-βήμα, εβδομάδα με εβδομάδα όσο δουλεύουμε οι πιθανότητες αυξάνονται.

Για το πρωτάθλημα και το σερί

Έχουμε δείξει συνέπεια, αρχίσαμε καλά την σεζόν αγωνιστήκαμε στο Κύπελλο και στο ντέρμπι με την Αγριά. Η ομάδα έχει “ταυτότητα” και μπορεί και ανταπεξέρχεται, όπως για παράδειγμα στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου το οποίο και κερδίσαμε, πρέπει να δημιουργήσουμε και “μέταλλο” ως ομάδα.

Για το μπάσκετ στον Αλμυρό

Σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο είναι πιο ελκυστικό στην επαρχία. Σίγα σιγά βέβαια, πρέπει και το μπάσκετ αλλά και τα άλλα αθλήματα να γίνουν πιο δημοφιλή. Παρόλα αυτά, το μπάσκετ στον Αλμυρό έχει πολλά νέα παιδιά τα οποία τα παρακολουθούμε. Εάν η ομάδα μας έχει επιτυχίες και παίξει και καλό μπάσκετ, θεωρώ ότι θα “αγκαλιαστεί” ακόμη περισσότερο. Είναι στο χέρι μας να έρθουν και άλλα παιδιά στο μπάσκετ.

Για τον προσωπικό του στόχο και την καριέρα του ως αθλητής στο κορυφαίο επίπεδο και τώρα ως προπονητής

Ο δικός μου στόχος όπως είπα και πριν είναι να έρθουν περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ, επίσης επιθυμώ όταν φύγω από κάποια ομάδα να έχω αφήσει το στίγμα μου, όπως για παράδειγμα να έχουν βελτιωθεί κάποιοι νεαροί παίκτες και να μπορώ να είμαι μεταδίδω αυτό που έχω στο μυαλό στους αθλητές της ομάδας. Πρώτα έρχονται οι ομαδικοί στόχοι και μετά οι προσωπικοί. Δεν είμαι ματαιόδοξος, πέρυσι ξεκίνησα την προπονητική για 2 μήνες και φέτος είμαι πρώτος προπονητής στον Αλμυρό. Γνωρίζω ότι ο προπονητής την μία εβδομάδα είναι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, είναι δύο διαφορετικοί “κόσμοι” στο ίδιο άθλημα. Άλλες υποχρεώσεις και απαιτήσεις σαν παίκτης και άλλες σαν προπονητής.

Αν θα εξέταζε μία πρόταση εκτός νομού, τώρα που είναι και ιδιοκτήτης επιχείρησης ( ΒRO cafe )

Τα αγαπώ και τα δύο, ξεκίνησα και τα δύο στο ίδιο χρονικό διάστημα. Αν προέκυπτε κάποια πρόταση θα προσπαθούσα να τα συνδυάσω.

Advertisement

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Συμφωνείτε με την απόφαση για λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊου; Live

  • Ναι, συμφωνώ
    81% 524 / 642
  • Όχι, διαφωνώ
    18% 118 / 642

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

More in ΑΛΜΥΡΟΣ